079 - 799 90 89

Arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer nodig?

Onze arbeidsrecht advocaten

Mr. J.P.W. (Jos) van Bohemen

Mr. Jos van Bohemen is inmiddels al meer dan 20 jaar werkzaam als advocaat. Na zijn rechtenstudie in Leiden heeft hij bij verschillende advocatenkantoren ervaring opgedaan in het arbeidsrecht, het sociaalzekerheidsrecht en het bestuursrecht. In 2006 begon hij bij Berntsen Mulder Advocaten en rondde de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol af. Als gespecialiseerd advocaat voldoet hij aan de kwaliteitseisen van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Insolventierecht Advocaten (Insolad).

Mr. W.P.M. (Matthijs) Mulder

Na zijn opleiding bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden te hebben afgerond heeft Matthijs Mulder het pad van de advocatuur gekozen. Hij is sinds 1987 werkzaam als advocaat. Zeven jaar later werd hij partner bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. Mr. Mulder heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd. Hij is onder andere thuis in arbeidsrecht, verbintenissenrecht en contractenrecht. Hij heeft veel ervaring als arbeidsrecht advocaat voor ondernemers. Met een perfectionistische en scherpe aanpak staat hij klaar voor uw arbeidsrechtelijke kwesties.

Mr. J.L.J. (Jacomien) Kapteijn

Mr. Kapteijn is een van de advocaten bij Berntsen Mulder die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij ook verstand van het personen- en familierecht. Sinds 2004 is zij werkzaam in het recht. In die periode heeft zij onder andere ervaring opgedaan bij enkele multinationals. Jacomien laat zich motiveren door de veelzijdigheid van de zaken bij Berntsen Mulder. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij haar hoog in het vaandel. Als mediator en arbeidsrecht advocaat zorgt zij dat emoties niet de overhand krijgen bij persoonlijke kwesties. Met grondige kennis en bevlogenheid gaat mr. Kapteijn uw zaak te lijf.

Uw advocatenkantoor voor arbeidsrecht

Vragen over ontslagrecht of een contract? Berntsen Mulder beschikt over ervaren advocaten die u kunnen bijstaan op het gebied van arbeidsrecht. Wij bedienen cliënten in Zoetermeer en de wijde omgeving van Zoetermeer. Neem contact met ons advocatenkantoor op om een afspraak te maken.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Deskundig, eerlijk en persoonlijk
  • Jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht
  • We zoeken samen met u naar het 'best case scenario'

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zoetermeer, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en omgeving.

Hoofdvestiging