015 - 666 74 08

Jurist arbeidsrecht in Zoetermeer nodig?

Het contractenrecht

Om onduidelijkheden in de toekomst te voorkomen is het van belang om contracten juist en volledig op te stellen. Een fout of onvolledigheid kan namelijk zeer grote financiële gevolgen hebben. Daarom is het verstandig om een jurist in te schakelen die gespecialiseerd is in het contractenrecht bij alle overeenkomsten en contracten die u opstelt. Corbeij Juridisch Advies is hiervoor uw expert in Zoetermeer en omgeving. Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van verschillende soorten overeenkomsten, u kunt hierbij onder andere denken aan arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglementen, samenwerkingsovereenkomsten, licentieovereenkomsten en aandeelhouderscontracten.

Arbeidscontract opstellen

Het lijkt eenvoudig: een arbeidscontract opstellen. Beide partijen ondertekenen het contract en vergeten daarna vaak wat erin staat. Totdat er problemen ontstaan. Vaak is het dan onduidelijk welke afspraken er zijn gemaakt en welke verplichting beide partijen precies met elkaar zijn aangegaan. Wanneer er in de overeenkomst sprake is van fouten en onvolledigheden, zorgt dit weer voor nieuwe problemen. Daarom is het verstandig om een jurist contractenrecht in te schakelen. In Zoetermeer en omgeving kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht.  Zowel met het opstellen als het wijzigen van uw contract zijn wij u graag van dienst.

Maak een afspraak in Zoetermeer

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een overeenkomst laten beoordelen door een ervaren jurist? Wij staan in Zoetermeer en omgeving graag voor u klaar. Neem daarom direct contact met ons op.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zoetermeer, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en omgeving.

Hoofdvestiging